18.11.2016 16:07

Stegeman ziet stijgende lijn bij Heracles

Heracles Almelo lijkt na een moeilijke periode de weg naar boven te hebben gevonden. De Heraclieden wonnen negen keer op rij niet, maar pakten vlak voor de interlandperiode tegen Vitesse eindelijk weer eens drie punten. Trainer John Stegeman wil de zege zaterdag tegen Go Ahead Eagles een passend vervolg geven.

"De overwinning bij Vitesse heeft iedereen goed gedaan. In de weken daarvoor deden we het ook heel aardig, maar met al die gelijke spelen schiet het niet zo heel hard op", vertelt Stegeman op de clubwebsite van Heracles Almelo. De Heraclieden voor de zege op Vitesse vier keer gelijk in vijf wedstrijden.

Stegeman onderschat Go Ahead Eagles, dat op de veertiende plaats staat, niet. "Go Ahead Eagles heeft een behoorlijke ploeg, dat hebben we vorige week tegen Feyenoord kunnen zien. Of deze wedstrijd als oud-speler van beide clubs bijzonder is? Wel een beetje natuurlijk, ik heb zowel in Deventer als in Almelo een mooie tijd gehad. Wij spelen morgen thuis en ik hoop dat we er met de steun van onze supporters weer een mooie avond van kunnen maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner