19.11.2016 10:27

Vertrouwen bij St. Juste: "Ben goed op weg"

Jerry St. Juste (l.) houdt Bilal Başaçıkoğlu (r.) relatief makkelijk van de bal tijdens Feyenoord - sc Heerenveen. (30-10-2016)
Jerry St. Juste (l.) houdt Bilal Başaçıkoğlu (r.) relatief makkelijk van de bal tijdens Feyenoord - sc Heerenveen. (30-10-2016)

Met zijn sterke spel in het hart van de verdediging van sc Heerenveen is Jerry St. Juste ook op de radar verschenen bij Jong Oranje. De mandekker lijkt een vaste waarde te worden bij de beloften en beseft dat hij op een juiste manier bezig is.

"Ik weet dat ik goed op weg ben en weet wat binnen mijn bereik ligt", spreekt de twintigjarige verdediger in het programmablad van sc Heerenveen. St. Juste gaat dit seizoen voor zijn vijftigste wedstrijd in de Eredivisie, waardoor hij op jonge leeftijd al relatief ervaren is. Het is dus de vraag waar de carrière van St. Juste eindigt.

"Als sporter moet je het hoogste nastreven en die ambitie moet je ook uit durven spreken", stelt St. Juste voor de competitiewedstrijd tegen Vitesse. SC Heerenveen staat momenteel vierde in de Eredivisie en krijgt voorlopig het stempel 'best of the rest' mee. St. Juste ligt nog tot medio 2018 vast in Friesland, maar in zijn huidige verbintenis staat een optie om dat contract met twee jaar te verlengen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner