19.11.2016 20:05

Excelsior met nieuwe vleugels in stadsderby

Excelsior-coach Mitchell van der Gaag heeft zijn elftal op drie plekken gewijzigd voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. In Nigel Hasselbaink en Stanley Elbers stelt hij nieuwe vleugelaanvallers op.

Excelsiors laatste wedstrijd was tegen FC Utrecht, toen de ploeg van Mitchell van der Gaag voor de drie wissels 2-0 achter stond en na de drie wissels nog 2-1 wist te maken. Voor Van der Gaag was de oplossing vrij simpel: de drie wissels die toen doorgevoerd waren, nu eveneens implementeren. Daardoor zien we met Stanley Elbers en Nigel Hasselbaink twee nieuwe vleugels bij de Rotterdammers, die al zes duels op rij geen resultaat hebben behaald. Daarnaast neem Kevin Vermeulen de plek van Danilo Pantić in.

Het team van Sparta is op één plek gewijzigd ingaande dit volledig Rotterdamse duel. Twee weken terug was de equipe van Alex Pastoor met 3-1 te sterk voor sc Heerenveen, dat toen de derde plaats bezat op de ranglijst. Craig Goodwin, die destijds nota bene verantwoordelijk was voor de 3-1, is ditmaal gepasseerd. Loris Brogno krijgt de voorkeur in de aanval. De andere tien mannen krijgen wel weer het vertrouwen.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner