20.11.2016 14:04

Černý vervanger van geblesseerde Younes

Trainer Peter Bosz geeft Vaclav Černý tegen NEC een basisplaats. De aanvaller is de vervanger van Amin Younes. De Duitser heeft last van een liesblessure en zit tegen NEC niet bij de wedstrijdselectie.

Dat is de enige wijziging in de basiself bij de Amsterdammers. De vertrouwde namen van dit seizoen staan in de basis. Met op het doel André Onana. Joël Veltman, Davinson Sánchez, Nick Viergever en Daley Sinkgraven moeten het achterin dichthouden. Davy Klaassen, Lasse Schöne en Hakim Ziyech moeten de slag op het middenveld winnen. En voorin zullen Bertrand Traoré en Černý spits Kasper Dolberg moeten voorzien van bruikbare voorzetten.

Ook bij NEC is er één wijziging in de basisopstelling. Trainer Peter Hyballa geeft de voorkeur aan Ferdi Kadıoğlu boven Taiwo Awoniyi. Kadıoğlu vormt samen met Kévin Mayi en Mohamed Rayhi het aanvalstrio. Op het middenveld de bekende namen: Gregor Breinburg, Julian von Haacke en Janio Bikel. In het centrum van de verdediging staan Dario Dumić en Wojciech Golla. De backs tegen Ajax zijn Mikael Dyrestam en André Fomitschow. En onder de lat staat Joris Delle.

De aftrap is om half drie en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner