20.11.2016 16:08

Vlaar baalt enorm: "Ik doe alles verkeerd"

Ron Vlaar speelde zondagmiddag niet zijn beste wedstrijd in het shirt van AZ. De meestal betrouwbare centrale verdediger ging in de eerste helft flink de fout in, waardoor Roda JC op een 0-1 voorsprong kwam. Door een doelpunt van Wout Weghorst hield AZ nog wel een punt over aan de wedstrijd in Kerkrade.

De verdediger maakte de fout vlak voor rust. Een breedtepass mislukte, waardoor Roda JC er razendsnel uitkwam. Abdul Ajagun bestrafte de fout van Vlaar door de bal tegen de touwen te rammen. "Het gebeurt me niet zo vaak. En hij schiet 'm ook nog eens in de kruising", zegt Vlaar voor de camera van FOX Sports.

"Het was gewoon een slechte pass, ik doe alles verkeerd. Dit is het lot van een verdediger als je een fout maakt", vervolgt een teleurgestelde Vlaar. Weghorst maakte na een uur spelen de fout enigszins goed door de 1-1 te maken. "Het is zuur. Ik ben blij dat we nog gelijkmaken. Verliezen zou helemaal zuur zijn geweest."