23.11.2016 11:29

Jansen: "Voelde gelijk dat het kapot was"

Kevin Jansen voelt direct dat het mis is. In het duel met Willem II raakt de middenvelder van ADO Den Haag geblesseerd aan de knie. (05-11-2016)
Kevin Jansen voelt direct dat het mis is. In het duel met Willem II raakt de middenvelder van ADO Den Haag geblesseerd aan de knie. (05-11-2016)

Op 5 november ging het opnieuw mis voor Kevin Jansen. De middenvelder van ADO Den Haag scheurde voor de tweede keer zijn voorste kruisband af. Jansen wist zelf meteen dat het helemaal mis was.

"De bal ging over me heen en ik wilde die jongen blokken. Mijn been zet ik ervoor en hij loopt vol tegen de zijkant van mijn knie. Ik wist gelijk dat het kapot was. Ergens hoop je dat het meevalt, maar je denkt het niet. Je ziet en hoort dat het fout is", aldus Jansen in gesprek met TV West Sport.

Afgelopen maandag werd Jansen geopereerd aan zijn knie en het seizoen is definitief voorbij voor hem. "Je gaat het missen. De komende maanden kom ik ook gewoon niet op het veld en raak ik geen bal aan. Het is niet leuk, maar het is niet anders."

Tot overmaat van ramp heeft Jansen ook nog een aflopend contract bij ADO. De 24-jarige middenvelder kan zich dus niet in de kijker spelen voor een nieuw contract. Trainer Željko Petrović liet al weten het contract van Jansen te willen verlengen, maar de clubleiding liet nog niets horen.

"Het is heel mooi dat hij het zegt. Of ADO er wat mee doet weten we niet. Petrović zei al alles voor me te willen doen en hij probeert alles voor me te regelen. Dat vind ik alleen maar mooi."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner