23.11.2016 16:33

Streppel vol vertrouwen: "Kan tegen Ajax ook"

SC Heerenveen-trainer Jurgen Streppel zag onlangs zijn ploeg een goed resultaat behalen tegen Feyenoord (2-2) en als het aan de coach van de Friezen ligt, dan gaat sc Heerenveen aankomend weekend opnieuw stunten.

De Friezen spelen zondag in het Abe Lenstra Stadion tegen Ajax. "Tegen Feyenoord haalden we een goed resultaat, dat kan tegen Ajax ook", aldus de coach van sc Heerenveen tegenover Voetbal International. "Ik vind hen voetballend wel iets verder dan Feyenoord, dat wel weer heel zakelijk de wedstrijden over de streep trekt."

Het is vooralsnog onduidelijk of Streppel een beroep kan doen op Stijn Schaars. "Het is duidelijk dat Stijn voor ons heel belangrijk is. Het wordt een race tegen de klok voor hem. Ik hoop dat hij aan het eind van deze week de groepstraining kan hervatten", aldus Streppel, die het optimisme enigszins wil temperen. "We staan er goed voor, maar ik waarschuw ook voor te veel optimisme. Met schorsingen, blessures en misschien een transfer in de transferwindow straks, kan het ook zomaar wat minder worden. Al verwacht ik niet dat we helemaal in elkaar klappen, daar hebben we te veel kwaliteit voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner