24.11.2016 21:15

Ten Hag ziet groot voordeel tegen Feyenoord

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. (15-10-2016)
FC Utrecht-trainer Erik ten Hag tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. (15-10-2016)

Erik ten Hag hoopt te profiteren van de zware wedstrijd die Feyenoord donderdagavond speelt in Manchester. FC Utrecht is aankomend weekend de tegenstander van de Rotterdammers en willen fysiek de strijd aangaan met de koploper van de Eredivisie.

"Dat is absoluut een voordeel voor ons, ik weet uit ervaring hoe lastig het is na een Europese uitwedstrijd een paar dagen later weer te moeten spelen", zegt Ten Hag in gesprek met Voetbal International. "Het is nu aan ons te zorgen dat we goed zijn voorbereid. Go Ahead Eagles heeft het voorbeeld gegeven voor wat er mogelijk is tegen Feyenoord."

De Domstedelingen begonnen matig aan het seizoen, maar hebben inmiddels de weg omhoog ingeslagen. "Wat dat betreft staat er wel wat op het spel, maar ik ben ook benieuwd hoe we voor de dag komen. Feyenoord is de koploper, dus de beste ploeg in Nederland tot nu toe. Dat vind ik ook. Sinds februari vorig jaar spelen ze al min of meer in dezelfde samenstelling. Dat maakt ze tot een ingespeeld geheel. Vorig seizoen begon voor hen de ommekeer in Utrecht, laten we dat nu omdraaien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner