26.11.2016 10:59

'Héctor Moreno tegen ADO Den Haag als back'

Héctor Moreno kijkt met de bal in de buurt alvast vooruit naar aanvallende opties in het Champions League-duel met Atlético Madrid. (23-11-2016)
Héctor Moreno kijkt met de bal in de buurt alvast vooruit naar aanvallende opties in het Champions League-duel met Atlético Madrid. (23-11-2016)

PSV-trainer Phillip Cocu moet door diverse blessures flink puzzelen in zijn defensie voor de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. Cocu heeft zijn strijdplan klaar, volgens diverse media stelt hij Héctor Moreno op als linksback, waardoor Daniel Schwaab in het centrum komt te staan.

Zowel Jetro Willems als Joshua Brenet is niet fit, alhoewel bij Willems op de wedstrijddag gekeken wordt of hij inzetbaar is. Het vraagteken rond de naam van Willems duidt echter al op het feit dat de linksback geen hele wedstrijd kan spelen, waardoor Cocu op zoek moet naar oplossingen. Volgens onder andere het Algemeen Dagblad komt Héctor Moreno als linksback te spelen, waardoor Nicolas Isimat-Mirin in de vorm van Schwaab een andere partner in het centrum van de verdediging krijgt.

PSV heeft in alle competities bij elkaar al vier wedstrijden op rij niet gewonnen. In de Eredivisie is de ploeg verder achterop geraakt bij Feyenoord en Ajax, terwijl de club in de Champions League een ruime overwinning op FK Rostov nodig heeft om na de winterstop ook nog in Europa te spelen. PSV is al uitgeschakeld in het kampioenenbal, maar maakt nog kans op een plek in de knock-outfase van de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner