27.11.2016 16:49

Pastoor: "Wedstrijd had langer mogen duren"

Sparta begon zondagmiddag niet al te best tegen Roda JC en kwam 0-2 achter in eigen huis. Toch wist de ploeg van Alex Pastoor het tij te keren en speelde met 2-2 gelijk. Had de wedstrijd langer geduurd, dan had Sparta gewonnen, aldus Pastoor na de wedstrijd.

"Wat mij betreft had de wedstrijd nog wel tien minuten langer mogen duren", zei Pastoor na de wedstrijd tegenover de camera’s van Fox Sports. "De wissels hadden daar een aandeel in, maar het kwam vooral doordat we pas op het laatst gingen voetballen zoals we dat altijd doen. Of Loris Brogno had moeten beginnen vandaag? Nou op basis van hoe hij de bal erin schiet zou je dat wel kunnen zeggen, maar het is niet de bedoeling dat we steeds gaan wisselen als een invaller scoort."

Roda JC-verdediger Christian Kum opende de score in Rotterdam, waarna Nestoras Mitidis na rust de score verdubbelde. In de 64ste minuut schoot Loris Brogno de aansluitingstreffer binnen en in de 81ste minuut was het Kenneth Dougall die de score op 2-2 bepaalde. Pastoor had nog gehoopt een strafschop te krijgen na een overtreding van Mikhail Rosheuvel, maar scheidsrechter Ed Janssen gaf geen penalty. "Ik had graag een penalty gehad ja, maar na afloop heb ik er niks over gezegd maar de leiding gewoon bedankt. Tijdens de wedstrijd had ik wel een mening, maar ik ben ook deelnemer aan het spel. Ik voorzie de scheidsrechter graag van gratis advies. Er wordt geen factuur voor verzonden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner