27.11.2016 17:30

Tannane belangrijk bij AS Saint-Étienne

Oussama Tannane heeft zijn ploeg Saint-Étienne een belangrijke dienst bewezen door in het duel met Angers SCO in de tweede helft de winnende treffer te maken voor zijn ploeg.

AS Saint-Étienne ging zondagmiddag op bezoek bij Angers SCO, de nummer tien van de Franse Ligue 1. De thuisploeg van trainer Stéphane Moulin kwam na achttien minuten spelen op een 1-0 voorsprong en behield die voorsprong de eerste helft. In de tweede helft was Saint-Étienne beter en kwam na een klein uur spelen op gelijke hoogte door een doelpunt van Florentin Pogba. Basisspeler en oud-speler van Heracles Almelo bezorgde Saint-Étienne de overwinning door in de 78ste minuut doeltreffend uit te halen.

Saint-Étienne-verdediger Kévin Malcuit haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij kreeg in de 47ste minuut al geel, waarna hij in de 90ste minuut moest inrukken na een tweede gele en dus rode kaart. Door de winst van op Angers gaat Saint-Étienne over FC Metz, Angers en Toulouse heen op de ranglijst.