28.11.2016 11:00

Haller: "Ik had nergens het goede gevoel"

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag geeft Sébastien Haller een hand, nadat de Utrecht-aanvaller zijn ploeg op voorsprong heeft gebracht. (27-11-2016)
FC Utrecht-trainer Erik ten Hag geeft Sébastien Haller een hand, nadat de Utrecht-aanvaller zijn ploeg op voorsprong heeft gebracht. (27-11-2016)

Sébastien Haller wil alleen bij FC Utrecht vertrekken als hij het juiste gevoel heeft bij de belangstellende club. Afgelopen zomer kreeg de Franse aanvaller enkele aanbiedingen.

"Natuurlijk gaat mijn naam weer veel in de media opduiken komende transferperiode. Maar dat hoort erbij, dat is het spelletje. Ik zie het als een compliment dat mijn naam aan verschillende clubs gelinkt wordt. Het klopt lang niet allemaal. Behalve de club, mijn zaakwaarnemer en ik weet niemand wat ik ga doen", vertelt Haller aan NUsport.

Sinds de zomer van 2014 speelt Haller voor Utrecht. "Bij mijn komst wist ik dat ik mijn tijd wilde nemen bij deze club. Wanneer het moment daar is om een stap hogerop te gaan, zullen we met clubs gaan praten. Maar dat zal in goed overleg met FC Utrecht gebeuren." Haller bevestigt enkele gesprekken te hebben gevoerd.

Onder meer Southampton, Sporting Lissabon en AS Monaco werden in verband gebracht met de spits. "Maar ik had nergens het goede gevoel. Er waren inderdaad wat gesprekken, maar ik ben vooralsnog op mijn plek en vertrek pas als ik zeker weet dat ik de juiste keuze maak."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner