29.11.2016 13:42

Hahn maakt rentree bij reserveteam Feyenoord

Warner Hahn maakt dinsdagavond zijn rentree bij Feyenoord. De doelman krijgt speelminuten bij het reserveteam van de Rotterdammers, dat het in de Premier League International Cup opneemt tegen de Engelse topclub Chelsea.

Hahn raakte begin januari ernstig geblesseerd aan zijn kruisband tijdens een wedstrijd van het beloftenteam van Feyenoord. Op een koude winteravond in Leeuwarden moest de sluitpost met een brancard van het veld worden gedragen. Daarna volgde een langdurige revalidatieperiode voor de 24-jarige doelman. Volgens het Algemeen Dagblad maakt Hahn dinsdagavond zijn langverwachte rentree bij de Rotterdammers. Het reserveteam van Feyenoord speelt dan het tweede groepsduel in de Premier League International Cup. Het eerste groepsduel van de Rotterdammers ging onlangs verloren: tegen Swansea City werd het 2-0 in het voordeel van de club uit Wales.

In het duel met Chelsea komt Feyenoord middenvelder Marco van Ginkel tegen, die vorig jaar nog op huurbasis bij PSV speelde. Hahn zal ongetwijfeld zijn doel schoon willen houden dinsdagavond. De rentree van de sluitpost betekent dat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst met een luxeprobleem onder de lat te maken heeft: ook Kenneth Vermeer is op de weg terug van een zware achillespeesblessure. Daarnaast heeft de club Brad Jones, Pär Hansson en ook Justin Bijlow onder contract staan.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner