03.12.2016 19:56

Vitesse met compleet nieuwe offensieve linie

PSV-verdediger Jetro Willems (r.) voorkomt dat Milot Rashica (l.) van Vitesse aan de bal komt. (29-10-2016)
PSV-verdediger Jetro Willems (r.) voorkomt dat Milot Rashica (l.) van Vitesse aan de bal komt. (29-10-2016)

Vitesse begint zaterdagavond met drie nieuwe aanvallers aan het duel met PEC Zwolle. De Arnhemmers hopen met Milot Rashica, Yuning Zhang en Adnane Tighadouni op meer succes op het gebied van doelpuntenproductie. 

De basisplaats van Zhang is het makkelijkst te verklaren. Hij vervangt de geblesseerde clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel. Rashica en Tighadouini hebben zich ook teruggevochten in de basis. Zij krijgen de voorkeur boven jongelingen Mitchell van Bergen en Arshak Koryan, die in het in 2-2 geëindigde duel met Excelsior de flanken bestreken. Invaller Rashica en Tighadouini redden toen een punt, met Rashica als aangever en Tighadouini als afmaker.

Naast de drie aanvallers wordt ook Marvelous Nakamba weer verwelkomd in de basis van Vitesse. Tegen Excelsior stond Shiran Yeini in de basis voor de Zimbabwaan. Bij de tegenstander, PEC Zwolle, is ook het een en ander veranderd in de opstelling. Danny Holla is geblesseerd, en ook Ted van de Pavert, Calvin Verdonk en Nicolai Brock-Madsen hebben de schifting van Ron Jans niet overleefd. De medeverantwoordelijken voor de 0-4 nederlaag tegen FC Groningen worden vervangen door Josef Kvída, Bart Schenkeveld, Django Warmerdam en Ryan Thomas.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner