10.12.2016 09:55

Spelers van ADO laten premiekwestie rusten

Gervane Kastaneer, Mike Havenaar, Édouard Duplan en Aaron Meijers (v.l.n.r.) vieren de treffer van Havenaar. (28-08-2016)
Gervane Kastaneer, Mike Havenaar, Édouard Duplan en Aaron Meijers (v.l.n.r.) vieren de treffer van Havenaar. (28-08-2016)

De onrust bij ADO Den Haag is groot, maar de spelers steken het bestuur van de club een helpende hand toe. Zij kunnen zich focussen op de strijd met eigenaar Hui Wang, want de premiediscussie wordt voorlopig in de ijskast gezet.

De spelersgroep en het bestuur van de Residentieclub hebben nog steeds geen overeenstemming bereikt over de te betalen premies aan het einde van het seizoen om eventuele prestaties te belonen. In het verleden waren er diverse spelers die hun onvrede uitten via de media, maar dat zal in deze periode van nood niet gebeuren, zo vertelt Aaron Meijers aan Omroep West.

"Daar zijn wij totaal niet mee bezig als spelersgroep, het is een bijzaak. Op dit moment laten we zoals het is. Er zal wel over gesproken worden, maar op dit moment heeft de club andere dingen aan haar hoofd", beseft Meijers, die lang uit de roulatie ligt met een knieblessure. Trainer Željko Petrović vindt het belangrijk dat zijn spelers nu even niet aan deze zaak denken.

"Gewoon focussen op voetbal en er niet meer over praten. De club wil de premies graag betalen, maar op dit moment staat de situatie er niet naar." ADO Den Haag zit wederom in de financiële problemen omdat eigenaar Wang afspraken niet nakomt, de club is inmiddels een rechtszaak gestart om Wang bij de club weg te krijgen. De club staat inmiddels vijftiende in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner