10.12.2016 14:05

Clubleiding sc Heerenveen wil door met Mulder

Erwin Mulder moet volledig gestrekt om een inzet te keren, maar de goalie van sc Heerenveen komt niet bij de bal. (03-12-2016)
Erwin Mulder moet volledig gestrekt om een inzet te keren, maar de goalie van sc Heerenveen komt niet bij de bal. (03-12-2016)

Erwin Mulder is bezig aan een prima seizoen onder de lat bij sc Heerenveen. De clubleiding van de Friezen wil langer door met de 27-jarige sluitpost en is de gesprekken over verlenging van zijn aflopende contract gestart.

"De club wil graag met me verder en ik zou het niet erg vinden om nog een paar jaar te blijven", vertelt Mulder in de Leeuwarder Courant. De sluitpost hoopt in de toekomst nog wel een mooie transfer te kunnen maken. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag eens naar het buitenland wil, maar als dat op mijn dertigste gebeurt is het ook prima. Binnenkort praat ik verder met Heerenveen. Ik heb het hier goed naar mijn zin."

Mulder maakte in de zomer van 2015 de overstap van Feyenoord naar sc Heerenveen. De doelman heeft anderhalf jaar later geen enkele spijt van die beslissing. Mulder heeft het uitstekend naar zijn zin in Heerenveen. "Het stadion is top, mooier dan dat van andere subtoppers. Maar die clubs hebben trainingscomplexen waaraan Heerenveen nog niet kan tippen. Als Heerenveen meewil, dan moet de club innoveren. Anders wordt het lastig om bij te blijven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner