12.12.2016 10:32

Schaken: "Situatie Wang hier niet debet aan"

Terwijl Bas Kuipers (r.) hem in de gaten houdt, neemt Ruben Schaken (l.) een bal aan tijdens Excelsior - ADO Den Haag. (19-08-2016)
Terwijl Bas Kuipers (r.) hem in de gaten houdt, neemt Ruben Schaken (l.) een bal aan tijdens Excelsior - ADO Den Haag. (19-08-2016)

Ruben Schaken baalt van de huidige vorm van ADO Den Haag. De vleugelaanvaller begon afgelopen weekend op de bank en zag zijn team halverwege al 3-0 achterstaan tegen NEC Nijmegen. Volgens Schaken zit op dit moment alles tegen voor ADO.

"Het was weer pijnlijk. De wedstrijd was na die vroege 2-0 achterstand al gespeeld. Volgens mij hadden we nog een uur langer kunnen voetballen zonder te scoren. Er zat weer niks in. Dat merk ik ook op de trainingen", vertelt de 33-jarige aanvaller aan De Telegraaf. "De situatie met Wang is hier overigens niet debet aan. We hebben het er niet eens over. Dat mag ook niet."

"Wie daarover begint, heeft een probleem. We hebben kloten nodig en die hebben we niet. Al lang niet meer. Ik weet niet of het onkunde is of niet willen. Dat laatste denk ik overigens niet. We hebben een goede selectie. Ik constateer in de wedstrijd echter dingen die niet mogen gebeuren. Wat? Dat houd ik wel voor mezelf."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner