14.12.2016 18:43

Stegeman: "We willen heel graag die koker in"

De laatste bekerwedstrijd in de achtste finales van de KNVB beker vindt donderdagavond plaats in het Polman Stadion. Daar zal Heracles Almelo het opnemen tegen Sparta Rotterdam, dat eerder dit seizoen in de Eredivisie één punt meenam uit Almelo. John Stegeman denkt dat zijn ploeg van dat duel heeft geleerd.

Op de clubwebsite van Heracles Almelo geeft Stegeman aan dat het Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam (2-2) nog in het geheugen van de spelers zit. "Dat gebruik ik wel in de voorbereiding op deze wedstrijd", aldus Stegeman. "We gaan de beelden bekijken, de goede dingen benoemen en de minder goede dingen proberen te voorkomen. We spelen de komende drie dagen nog twee finales en dit is de eerste. We hebben maar één doel: doorkomen. Punt."

Heracles Almelo kan tegen Sparta Rotterdam niet beschikken over Tim Breukers, die het afgelopen weekend tegen FC Utrecht (2-0 verlies) een rode kaart pakte. Brahim Darri doet mogelijk ook niet mee in het bekerduel. De rappe buitenspeler heeft buikspierklachten en is nog een twijfelgeval.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner