14.12.2016 19:35

Twente bindt talent voor twee en een half jaar

Dylan George heeft woensdag zijn eerste profcontract bij FC Twente getekend. De Tukkers hebben de achttienjarige aanvaller tot medio 2019 vastgelegd. "Hier heb ik het toch allemaal voor gedaan de afgelopen jaren."

De buitenspeler maakte vijf jaar geleden de overstap van RKVV DEM uit Beverwijk naar de jeugdopleiding van FC Twente. In Enschede heeft hij zich de afgelopen jaren sterk ontwikkelt. "Ik ben zeer blij dat FC Twente mij een contract heeft gegeven. Dit geeft mij veel vertrouwen en is ook een mooie beloning voor mijn prestaties", laat George op de clubwebsite van FC Twente weten.

George maakte in de voorbereiding zijn officieuze debuut in de hoofdmacht van FC Twente. Hij speelde echter nog geen officiële wedstrijd in het team van trainer René Hake. "Dat ik nu als tweedejaars A-speler al vaak bij de eerste selectie op het trainingsveld sta, had ik voor dit seizoen niet verwacht. Ik heb al enkele keren bij de wedstrijdselectie gezeten en dat is heel speciaal om als jonge speler mee te maken. Ik speel nu mijn wedstrijden bij Jong FC Twente, maar ik hoop dit seizoen mijn debuut te mogen maken in de Eredivisie. Dat is nu mijn streven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner