15.12.2016 13:50

Boze Van Polen neemt geen blad voor de mond

Bram van Polen kon na afloop van het bekerduel met FC Utrecht maar moeilijk verkroppen dat PEC Zwolle geen verlenging uit het vuur had gesleept. De Zwollenaren gaven laat in de wedstrijd een strafschop weg, waardoor FC Utrecht de bekerwedstrijd met 1-2 won.

Het zag er lange tijd goed uit voor PEC Zwolle, dat via Nicolai Brock-Madsen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen. Tien minuten voor tijd scoorde Kevin Conboy de gelijkmaker en in de blessuretijd kreeg FC Utrecht een strafschop na een onnodige overtreding van Dirk Marcellis. "Dom, dom dom", citeert De Stentor de aanvoerder van de Zwollenaren.

Van Polen was niet alleen boos op Marcellis, maar ook op Kingsley Ehizibue. Laatstgenoemde handelde volgens de captain niet goed bij de gelijkmaker. "We geven de doelpunten weer zó naïef weg. Als Kingsley gewoon meeloopt is er niets aan de hand. Dat neem ik 'm wel kwalijk en dat weet-ie ook wel. Ik heb hem in het veld al verrot gescholden. Ik ben hier echt schijtziek van."

Ook Marcellis moest het ontgelden bij Van Polen. "Dirk moet hem gewoon voor zich houden, al weet hij dat zelf ook wel. Dit is zó balen. We hadden gewoon kunnen winnen en bij de laatste acht in de beker kunnen staan. Ongelooflijk. Tegen dit soort fouten is gewoon niet te voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner