20.12.2016 16:00

Lovende woorden voor Pröpper en El Ahmadi

Met een sliding tikt Karim El Ahmadi (l.) de bal weg voor de voeten van Davy Pröpper. (18-09-2016)
Met een sliding tikt Karim El Ahmadi (l.) de bal weg voor de voeten van Davy Pröpper. (18-09-2016)

Orlando Engelaar is erg gecharmeerd van Davy Pröpper en Karim El Ahmadi. De middenvelders van respectievelijk PSV en Feyenoord kunnen op complimenten van de oud-prof rekenen.

"Ik vind Davy Pröpper heel erg goed. Ik vond hem bij Vitesse een goede speler, maar meer een speelse nummer tien", laat de oud-speler van onder andere PSV en FC Twente weten aan VICE Sports. "Maar bij PSV is hij veel volwassener geworden. Niet alleen een nummer tien, maar een allround middenvelder, die weinig fouten maakt en zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat."

Ook de spelmaker van Feyenoord "Karim El Ahmadi vind ik voor een groot deel verantwoordelijk voor het huidige succes van Feyenoord. Met hem heb ik nog gespeeld bij FC Twente. Ik kwam Karim laatst nog tegen. Zo'n middenveld als we toen hadden, met Bakkal en Aissati, hebben we daarna niet meer meegemaakt. Ik ben heel benieuwd of Feyenoord het vol gaat houden. Ik denk wel dat hun selectie iets minder kwaliteit heeft dan die van Ajax en PSV", aldus Engelaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner