20.12.2016 21:44

Ramselaar: "Daar heb ik altijd van gedroomd"

Bart Ramselaar (r.) probeert tijdens de afsluiter van de eerste seizoenshelft tussen Ajax en PSV Joël Veltman (l.) van zich af te schudden. (18-12-2016)
Bart Ramselaar (r.) probeert tijdens de afsluiter van de eerste seizoenshelft tussen Ajax en PSV Joël Veltman (l.) van zich af te schudden. (18-12-2016)

Bart Ramselaar kan met een tevreden gevoel terugkijken op zijn eerste maanden als speler van PSV. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, maar heeft zich uitstekend ontwikkeld in dienst van de Eindhovenaren.

In gesprek met PSV TV spreekt Ramselaar over zijn hoogtepunten tot nu toe. "Dat waren de Champions League-wedstrijden tegen Bayern München en Atlético Madrid toch wel", zegt de twintigjarige middenvelder. "Dat zijn momenten waar ik altijd van heb gedroomd." Ramselaar heeft geen spijt van zijn overstap naar de club uit Eindhoven. "Ik heb veel overleg gevoerd met mijn familie en zaakwaarnemer en heb gesproken met de trainer, Phillip Cocu. Uiteindelijk voelde ik me goed bij PSV."

Ramselaar ondertekende afgelopen zomer een contract tot medio 2021 bij de landskampioen. De middenvelder was in de eerste seizoenshelft één van de weinige lichtpuntjes bij de matig presterende ploeg van Cocu. De rechtspoot is ambitieus, maar ook realistisch. "Mijn grootste doel is slagen bij PSV. En ik hoop op een dag mijn droom om in de Premier League of in de Spaanse competitie te spelen waar te maken. Maar voor nu is het belangrijkste: slagen bij PSV en kampioen worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner