21.12.2016 16:03

Brenet blijft bij PSV: "Is een mooie beloning"

Lerin Duarte (r.) probeert op snelheid langs Joshua Brenet (l.) te glippen. (15-10-2016)
Lerin Duarte (r.) probeert op snelheid langs Joshua Brenet (l.) te glippen. (15-10-2016)

Joshua Brenet is blij met het feit dat hij woensdagmiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij PSV heeft mogen zetten. De vleugelverdediger staat nu tot minimaal de zomer van 2020 onder contract bij de Eindhovenaren.

"Het gaf me veel zelfvertrouwen toen de club zich een tijdje geleden bij me meldde om te praten over een nieuw contract", vertelt Brenet op de clubsite van PSV. "Ik vind het een mooie beloning en kies er heel bewust voor hier te blijven. Ik ben nog niet klaar in de Eredivisie en vooral ook nog niet bij PSV. Ik ben hier op m'n plek, hier kan ik me verder ontwikkelen."

"Dit is een mooie beloning voor alle arbeid", vervolgt Brenet, die tijdens het huidige kalenderjaar zelfs wist te debuteren in het Nederlands elftal. Op 9 november speelde Brenet tijdens het oefenduel met België (1-1) zijn eerste interland in Oranje. "En dan ga ik het jaar ook nog mooi afsluiten met deze contractverlenging."

De mandekker speelde tijdens het huidige seizoen dertien competitiewedstrijden namens PSV, daarin wist hij één keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner