21.12.2016 21:15

Brands erkent: "Speelt iets rondom Narsingh"

Luciano Narsingh heeft mogelijk zijn laatste wedstirjd voor PSV gespeeld. De buitenspeler aast op een vertrek uit Eindhoven en PSV lijkt niet onwelwillend te staan tegenover een verkoop van de aanvaller. Narsingh heeft bij PSV een aflopend contract.

Technisch manager Marcel Brands laat in gesprek met Voetbal International weten dat hij rekening houdt met een vertrek van de buitenspeler. "Er speelt iets rondom Narsingh, dat weten we allemaal. Het is alleen de vraag of die interesse doorzet en of het concreet wordt. Dat durf ik nu echt nog niet te zeggen. Swansea heeft zich niet bij ons gemeld. Zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola red.) weet wat PSV verlangt. Ze weten de prijs."

Naast Narsingh vertrekken mogelijk ook Florian Jozefzoon en Simon Poulsen bij PSV. "Ik heb niet het gevoel dat het een bloedeloze winterstop wordt. Er speelt iets met Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon heeft aangegeven dat hij graag wil gaan spelen, Simon Poulsen heeft gezegd dat hij om zich heen wil kijken én natuurlijk kijken we zelf ook nog rond. Normaal is het in de winter iets rustiger. Ik heb nu wel het idee dat er meerdere dingen spelen. Maar het kan ook zo zijn dat er niks gaat gebeuren met die jongens."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner