23.12.2016 10:59

Emery hoeft niet te vrezen voor baan in Parijs

Voor de verandering staat Paris Saint-Germain halverwege het seizoen in Frankrijk niet bovenaan de ranglijst, maar trainer Unai Emery hoeft niet te vrezen voor zijn baan. Vanuit het bestuur laat men weten dat het vertrouwen in de trainer groot is.

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi stelt dat hij niet denkt aan een ontslag van Emery, die na negentien wedstrijden in de Franse competitie derde staat met Paris Saint-Germain. "Ik heb altijd gezegd dat ik het volledige vertrouwen in Unai Emery heb. Hij is één van de beste coaches in Europa", stelt hij in gesprek met Franse media. Emery volgde afgelopen zomer Laurent Blanc op in de Franse hoofdstad, maar vooralsnog is het seizoen niet bijzonder succesvol.

Wel wist Paris Saint-Germain de groepsfase van de Champions League te overleven, alhoewel de club tweede werd achter Arsenal in groep A. In de kwartfinales treffen de Fransen FC Barcelona, waardoor een vroege uitschakeling in het kampioenenbal wederom in het verschiet ligt. Van een crisis wil Al-Khelaifi echter niet spreken. "Dat is een groot woord dat veel wordt gebruikt door mensen die de betekenis ervan niet weten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner