23.12.2016 14:07

Van der Hart: "We presteren onder de maat"

PEC Zwolle-doelman Mickey van der Hart kan niet voorkomen dat Samuel Armenteros een strafschop benut voor Heracles Almelo. (18-12-2016)
PEC Zwolle-doelman Mickey van der Hart kan niet voorkomen dat Samuel Armenteros een strafschop benut voor Heracles Almelo. (18-12-2016)

Persoonlijk heeft hij geen slecht halfjaar achter de rug, maar Mickey van der Hart kijkt niet met een tevreden gevoel terug op de eerste seizoenshelft. PEC Zwolle heeft het erg moeilijk in de Eredivisie en staat halverwege het seizoen op de zestiende plaats.

In gesprek met De Stentor vertelt Van der Hart dat hij blij is met zijn persoonlijke ontwikkeling, maar dat hij hoopt dat de tweede seizoenshelft wat positiever verloopt voor de Zwollenaren. "Het is leuk en bevestigt dat ik bezig ben aan een goed jaar, maar wat heb ik eraan? Ik had liever tien punten meer gehad met PEC Zwolle. We presteren onder de maat en staan op een degradatieplaats. Die zag ik voor het seizoen niet aankomen."

"We moeten na de winterstop direct de koppen bij elkaar steken en zorgen dat uit deze negatieve reeks komen", vervolgt Van der Hart, die meent dat PEC Zwolle te veel kwaliteiten heeft om te degraderen. "Dat moeten we op het veld laten zien, al zal het heel zwaar worden in de tweede helft van het seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner