24.12.2016 14:08

Ramselaar: "Word daar geen ander mens van"

Bart Ramselaar in actie tijdens PSV-FC Twente. De Eindhovenaren verspelen opnieuw punten in eigen stadion: 1-1. (05-11-2016)
Bart Ramselaar in actie tijdens PSV-FC Twente. De Eindhovenaren verspelen opnieuw punten in eigen stadion: 1-1. (05-11-2016)

Bart Ramselaar koos afgelopen zomer voor een transfer naar PSV. De middenvelder kan terugkijken op uitstekende eerste maanden in Eindhoven, maar blijft bescheiden. Hij heeft geen enkele last van sterallures en blijft vooral zichzelf.

"Ik ben bijvoorbeeld pas tevreden als ík zelf vind dat ik het verdiend heb om in een mooie PSV-auto te rijden of mijn salaris te krijgen", laat Ramselaar weten aan het Eindhovens Dagblad. De middenvelder legt de lat duidelijk hoog voor zichzelf, maar blijft wel realistisch. "Natuurlijk is het leuk om nu meer te kunnen kopen dan vroeger en geniet ik ook van de aandacht. Als jonge speler moet je dat wel met beleid doen en gelukkig word ik er geen ander mens van. "

"Wat heb je er allemaal aan als het op het veld niet goed gaat? Niets. Ik wil presteren, beter worden en prijzen winnen. En lang doorgaan. Heel lang, als het me gegund is", vervolgt de twintigjarige middenvelder. De in Amersfoort geboren rechtspoot speelde dit seizoen al dertien competitiewedstrijden in het shirt van PSV en kwam daarin tweemaal tot scoren. Daarnaast kreeg hij ook speeltijd in vier Champions League-duels van de Eindhovenaren.

Ramselaar investeert dagelijks veel tijd in zijn fysieke gesteldheid, maar neemt tijdens de winterstop even gas terug. "Soms moet je ook een fase van rust moet inbouwen om jezelf niet compleet uit te putten. Met mijn vrienden uit Amersfoort ga ik nu een paar dagen op vakantie en daarna vier ik oud en nieuw lekker thuis bij mijn ouders. Ik heb al jaren dezelfde maten en ze zijn gewend aan de dingen die bij mijn vak horen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner