27.12.2016 14:15

Van Halst: "Maakte zeer gemotiveerde indruk"

Jan van Halst is als analyticus voor FOX Sports aanwezig bij het competitieduel tussen FC Twente en PEC Zwolle. (12-03-2016)
Jan van Halst is als analyticus voor FOX Sports aanwezig bij het competitieduel tussen FC Twente en PEC Zwolle. (12-03-2016)

Jan van Halst verwacht de tweede seizoenshelft veel van Oussama Assaidi. De transfervrije aanvaller tekende voor de kerst een contract voor tweeënhalf jaar bij FC Twente. De directeur van de club uit Enschede had zeer positieve gesprekken met Assaidi.

"Na zijn periode bij Liverpool heeft hij het bij Stoke City nog heel goed gedaan. In Dubai is het niet geworden wat hij had verwacht. René Hake en ik hebben vorige week woensdagavond op Schiphol met hem gesproken en daar werden bepaalde zaken ons vrij snel duidelijk", vertelt Van Halst aan TC/Tubantia. "Niet dat je uit één gesprek alles kunt halen, maar hij maakte wel een zeer gemotiveerde indruk. We weten vanuit de Nederlandse competitie allemaal wat voor kwaliteiten hij heeft."

Van Halst sluit niet uit dat er nog meer versterkingen naar Enschede worden gehaald gedurende de aankomende transferperiode. "Je moet nooit nooit zeggen, maar we gaan alleen wat doen als er spelers weggaan. Maar er heeft zich tot dusverre niemand gemeld bij ons." FC Twente kan terugkijken op een uitstekende eerste seizoenshelft in de Eredivisie. De ploeg van trainer René Hake behaalde, ondanks de bezuinigingen op het spelersbudget, al 24 punten en staat momenteel op een zevende plaats.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner