27.12.2016 17:17

Vitesse had oriënterend gesprek met Büttner

Een terugkeer van Alexander Büttner bij Vitesse is voorlopig nog niet aan de orde. De Arnhemmers hebben al een gesprek met de verdediger achter de rug, maar algemeen directeur Joost de Wit tempert de verwachtingen.

Zaakwaarnemer Aleksandar Bursac liet eerder al weten dat Büttner openstaat voor een terugkeer in de Eredivisie en dat Vitesse zijn voorkeur geniet. Volgens De Wit is er echter nog niets concreet. "Op dit moment is er niks aan de orde. Er is één contact met Alexander geweest, een aantal weken geleden. Dat kun je uitleggen als een oriënterend gesprek. Nu is het rustig. Bovendien is Alexander naar mijn weten op vakantie", laat De Wit weten aan Voetbal International.

Afgelopen zomer vonden er relatief weinig mutaties plaats bij de club uit Arnhem. De Wit durft nog niet te zeggen of er gedurende de winterse transferperiode meer gaat gebeuren. "Het is nog heel erg rustig, de markt is nog niet op gang. Wij zullen goed om ons heen blijven kijken en reageren als dat nodig is", vertelt de directeur van Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner