31.12.2016 10:42

Toornstra: "El Hankouri verrassing van 2017"

Mo el Hankouri (l.) blijft tijdens het bekerduel met FC Oss kalm onder de druk van Lorenzo Piqué (r.). (22-09-2016)
Mo el Hankouri (l.) blijft tijdens het bekerduel met FC Oss kalm onder de druk van Lorenzo Piqué (r.). (22-09-2016)

Als Jens Toornstra één speler moet noemen die de voetbalwereld gaat verrassen in het komende jaar, dan denkt de Feyenoorder aan teamgenoot Mo el Hankouri. De jonge buitenspeler debuteerde dit jaar in het betaalde voetbal.

De negentienjarige rechtspoot, die op het middenveld en op de linkerflank uit de voeten kan, kwam in de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Excelsior in het veld voor Steven Berghuis en maakte daarmee zijn officiële debuut in de Eredivisie. Een maand later volgden ook de eerste speelminuten in de KNVB beker, wederom als invaller.

In 2017 gaat de Nederlandse voetbalfan volgens Toornstra meer zien van El Hankouri. "Wie de verrassing van 2017 gaat worden? Dan denk ik toch aan iemand van Feyenoord, namelijk El Hankouri. Hij wordt dé verrassing, de nieuwe buitenspeler van Feyenoord", is Toornstra meer dan duidelijk in het programma FC Afkicken.

De oud-speler van ADO Den Haag en FC Utrecht is zelf ook een middenvelder die veel op de flanken speelt, in de eerste seizoenshelft staat de teller al op 26 wedstrijden voor Feyenoord. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner