02.01.2017 11:34

Yeboah: "We zitten nog steeds in een flow"

André Fomitschow (l.) heeft tijdens de wedstrijd NEC - FC Twente de taak om Yaw Yeboah in bedwang te houden. (26-11-2016)
André Fomitschow (l.) heeft tijdens de wedstrijd NEC - FC Twente de taak om Yaw Yeboah in bedwang te houden. (26-11-2016)

Yaw Yeboah is blij dat hij afgelopen zomer de keuze maakte om zich te laten verhuren aan FC Twente. De vleugelaanvaller van Manchester City begon goed in Enschede, maar moest de laatste duels op de bank plaatsnemen.

"We zijn het seizoen echt goed begonnen. De supporters zijn blij en wij zijn blij", vertelt Yeboah aan MEN Sport. "We zitten nog steeds in een flow. Alles gaat prima: het voetbal, het maken van vriendschappen met de mensen hier, de reactie van de supporters. We hebben een geweldige tijd. Het is fantastisch en voelt als een warm welkom."

Yeboah speelt samen met City-huurlingen Enes Ünal en Bersant Celina. "Als we samen spelen is dat fantastisch, omdat we elkaars kwaliteiten kennen. Als je een goede vriendschap en een goede relatie met je ploeggenoten hebt, helpt dat veel." Uiteindelijk is het de doelstelling van Yeboah om in het eerste van City terecht te komen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner