02.01.2017 14:08

Toornstra wil spelersgroep intact houden

Jens Toornstra (l.) springt na zijn treffer voor Feyenoord tegen Sparta teamgenoot Karim El Ahmadi in de armen. (04-12-2016)
Jens Toornstra (l.) springt na zijn treffer voor Feyenoord tegen Sparta teamgenoot Karim El Ahmadi in de armen. (04-12-2016)

Feyenoord kende een uitstekende eerste seizoenshelft, waardoor ook de speculaties over transfers op gang kwamen. Als het aan Jens Toornstra ligt, houden de Rotterdammers iedereen binnenboord.

"Met de spelers die we nu bij de groep hebben, hebben we het zo goed gedaan. Waarom zouden we mensen laten gaan en daar wat aan veranderen? Een eigen transfer ben ik totaal niet mee bezig. We kunnen iets heel moois gaan neerzetten. We zijn er nog lang niet, maar het kan heel mooi worden en dat wil ik graag meemaken", aldus Toornstra voor de camera van RTV Rijnmond.

Waar Toornstra vorig seizoen nog lonkte naar een transfer, is daar nu absoluut geen sprake van. De 27-jarige Toornstra kwam alle zeventien competitiewedstrijden in actie en is een vaste waarde bij de koploper. "Het is anders. Vorig jaar speelde ik weinig, op de eerste vijf wedstrijden na. Nu speel ik alles en ben ik belangrijk voor de ploeg. Dat voelt wel anders, ik ben echt deel van het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner