07.01.2017 11:17

Golla wacht op NEC voor meer contractnieuws

Wojchiech Golla neemt een slokje drinken tijdens het trainingskamp van NEC. (06-01-2017)
Wojchiech Golla neemt een slokje drinken tijdens het trainingskamp van NEC. (06-01-2017)

Wojciech Golla wacht rustig af wat werkgever NEC met zijn contract gaat doen. De verbintenis tussen de Eredivisionist en de Poolse verdediger loopt na dit seizoen af, maar NEC heeft een optie om het contract met één jaar te verlengen.

Golla kwam in 2015 vanuit Pogoń Szczecin naar NEC, sindsdien is de mandekker een vaste kracht in Nijmegen. In het huidige seizoen miste Golla nog geen enkele wedstrijd voor de formatie uit Gelderland, maar toch heerst er onzekerheid over zijn contract. "Het is niet aan mij om iets te doen, maar aan NEC, want de club heeft de optie", is de centrumverdediger realistisch in gesprek met De Gelderlander. 

"Volgens mij zijn er voor de club twee mogelijkheden. De optie wordt gelicht en ik word in de zomer verkocht. Of mijn contract wordt opengebroken en met meerdere jaren verlengd." Vooralsnog hoorde Golla, die sinds zijn komst naar de Eredivisie bijna vijftig duels in de competitie speelde, niets van NEC. De 24-jarige verdediger was in eigen land goed voor een kleine honderd competitieduels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner