07.01.2017 14:55

Assaidi stelt supporters van FC Twente gerust

Oussama Assaidi tekende onlangs een contract tot medio 2019 bij FC Twente. De vleugelaanvaller heeft veel vertrouwen in zijn verblijf in Enschede en wil zich op sportieve wijze revancheren voor zijn mislukte avonturen in het buitenland.

Assaidi maakte in het verleden furore in het shirt van sc Heerenveen. In de zomer van 2012 maakte de vleugelaanvaller de verrassende overstap naar Liverpool. Maar in de Premier League kwam hij er niet aan te pas. Assaidi werd verhuurd aan Stoke City en vertrok later naar Al Ahli. De afgelopen vijf jaar kwam hij tot amper vijftig wedstrijden, maar volgens de buitenspeler hoeven de supporters van FC Twente niet ongerust te zijn. "Mijn acties zitten nog steeds in de benen. Kwaliteit verlies je niet."

De 28-jarige Assaidi vindt zelf niet dat hij mislukt is bij Liverpool. "Welke voetballer zegt 'nee' tegen Liverpool? Elk jochie wil daar toch spelen? Als je vanuit dat beroemde tunneltje het veld oploopt en je hoort dat publiek..., dat pakken ze me nooit meer af", vervolgt hij in gesprek met TC/Tubantia. "Ik heb met sterren als Gerrard en Suarez op het veld gestaan. Nee, ik vind niet dat ik mislukt ben bij Liverpool, ik heb voor een van de mooiste clubs ter wereld gespeeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner