09.01.2017 09:17

Hake verwacht geen dip van ambitieuze groep

FC Twente-trainer René Hake geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens een oefenwedstrijd op het trainingskamp in Spanje. (07-01-2017)
FC Twente-trainer René Hake geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens een oefenwedstrijd op het trainingskamp in Spanje. (07-01-2017)

De spelers van FC Twente willen meer nu ze eenmaal op de zevende plek staan in de Eredivisie. De Tukkers presteren boven verwachting met hun positie in het linkerrijtje. Hoofdtrainer René Hake is zeer tevreden met zijn ambitieuze spelers.

Op trainingskamp voerde Hake een gesprek met zijn selectie. "Het was een geweldig gesprek. De spelers reageerden super ambitieus, heel volwassen en to the point. Nog voor wij als staf richting konden bepalen, kwamen zij onafhankelijk van elkaar tot de conclusie dat de lat omhoog moet en dat er hogere eisen aan de uitvoering moeten worden gesteld. Ze willen vooruit", aldus de coach tegenover TC/Tubantia.

"Het mooie is dat ze helemaal niet zo tevreden waren over de eerste competitiehelft, omdat ze vinden dat ze onderweg veel te veel hebben laten liggen. Het is altijd afwachten hoe een elftal reageert op een paar tegenslagen. Die hebben we tot dusverre nog niet echt gehad. Maar eerlijk gezegd verwacht ik niet dat deze groep een enorme dip krijgt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner