09.01.2017 14:31

Toornstra gaat voor drie keer winst op een rij

Jens Toornstra hoopt dat Feyenoord, in tegenstelling tot vorig seizoen, sterk uit de winterstop komt. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller is van mening dat de Rotterdammers de eerste drie competitiewedstrijden na de winterstop moeten winnen.

Feyenoord speelt in de competitie achtereenvolgens tegen Roda JC Kerkrade, Willem II en NEC Nijmegen. "Ik denk dat het heel belangrijk is dat we de eerste drie wedstrijden winnen", aldus Toornstra tegenover De Telegraaf. "In ons voordeel spreekt dat ik een soort rust voel in het team. Op momenten dat we achter komen, raken we niet in paniek, maar laten we zien dat we kunnen terug knokken. Die spirit moeten we zien vast te houden."

Toornstra is tevreden over zijn eigen prestaties. "Deze eerste seizoenshelft was mijn beste half jaar bij Feyenoord. Ik heb eerder wel een sterke periode gehad, maar nu druk ik het ook uit in doelpunten en assists. Bij FC Utrecht heb ik een seizoen gehad met twaalf goals. Het zou heel mooi zijn als ik dat dit seizoen weer haal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner