10.01.2017 09:47

Barazite heeft nog geen beslissing genomen

Daryl Werker (l.) zit Nacer Barazite (r.) op de huid. (17-12-2016)
Daryl Werker (l.) zit Nacer Barazite (r.) op de huid. (17-12-2016)

Nacer Barazite kan zijn aflopende verbintenis bij FC Utrecht verlengen, maar de aanvallende middenvelder annex aanvaller staat volop in de belangstelling. Barazite kan terugkeren naar het buitenland, maar de Arnhemmer heeft nog geen beslissing genomen.

Barazite heeft onlangs opnieuw een gesprek gehad met FC Utrecht, waardoor een langer verblijf in Utrecht ook een optie blijft. "Ik heb onlangs een tweede gesprek gehad", vertelt de oud-speler van onder meer Arsenal, AS Monaco en Vitesse aan De Telegraaf. "Ik neem in elk geval geen overhaaste beslissing." 

De aanvallende middenvelder is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen in dienst van FC Utrecht. Vorig seizoen kwam Barazite tot acht treffers in 32 competitiewedstrijden. Tijdens het huidige seizoen staat de middenvelder op drie doelpunten in dertien wedstrijden in de Eredivisie. Barazite werd op jonge leeftijd door Arsenal uit de jeugdopleiding van NEC Nijmegen opgepikt. Barazite speelde uiteindelijk drie duels in het shirt van The Gunners, maar wist in Londen niet definitief door te breken. Naast Arsenal, AS Monaco, Vitesse en FC Utrecht kwam Barazite ook uit voor Derby County en het Oostenrijkse Austria Wien.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner