11.01.2017 10:16

Haps voelt op dit moment niets voor transfer

Ridgeciano Haps maakt dit seizoen veel indruk bij AZ. Ook tegen Heracles Almelo speelt de linksback een puike partij. (27-11-2016)
Ridgeciano Haps maakt dit seizoen veel indruk bij AZ. Ook tegen Heracles Almelo speelt de linksback een puike partij. (27-11-2016)

Ridgeciano Haps is naar eigen zeggen helemaal niet bezig met een volgende stap in zijn loopbaan. De zaakwaarnemer van de vleugelverdediger schermde onlangs met belangstelling van Ajax. De linksback is echter nog niet klaar bij AZ Alkmaar.

"Ik lees op internet ook van alles over interesse en zo. Die zal er best zijn, alleen heb ik niks gehoord en ben ik nog niet klaar hier. We hebben zo veel om voor te spelen, met de competitie, de beker en de Europa League. Tegelijk vind ik dat we nog beter kunnen. We verslaan Zenit St. Petersburg en verliezen een paar dagen later kansloos van Feyenoord", aldus Haps tegenover Voetbal International.

"We moeten proberen stabieler te worden." Hoofdtrainer John van den Brom hoopt vanzelfsprekend ook volgend seizoen over Haps te beschikken. "De tijd is geweest dat wij bij een speler van dat kaliber een bordje te koop in zijn rug moesten prikken. Je kunt spelers niet tegenhouden maar we kunnen wel scherp onderhandelen, dat zag je aan de transfer van Vincent Janssen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner