11.01.2017 20:00

Nieuw trainingscomplex voor Feyenoord

Eric Gudde spreekt de aanwezigen bij de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord toe. (11-01-2017)
Eric Gudde spreekt de aanwezigen bij de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord toe. (11-01-2017)

Feyenoord krijgt een nieuw trainingscomplex voor het eerste elftal. Dat maakte algemeen directeur Eric Gudde woensdagmiddag bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord die werd gehouden in De Kuip. Feyenoord en de gemeente Rotterdam slaan de handen in een en hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Het samenwerkingsverband houdt in dat Feyenoord definitief mag gaan bouwen op het voormalige terrein van VV Hillesluis. Eerder deze week werd het akkoord bekrachtigd met een handtekening op het stadhuis. Gudde en wethouder van stedelijke ontwikkeling en integratie, Ronald Scheinder, tekenden de overeenkomst. De eerste training op de nieuwe accommodatie moet plaatsvinden aan het begin van het seizoen 2018-2019.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie was Gudde verheugd over de samenwerking: "In mijn ogen is de realisatie van een nieuw trainingscomplex voor het eerste elftal en de Academy en sportclub een van de belangrijkste ontwikkelingen bij Feyenoord van de afgelopen tien jaar. Kwaliteit in spelers en staf hebben we al rondlopen op de huidige trainingsvelden, maar pas met deze nieuwe accommodaties krijgen diezelfde spelers en stafleden vanaf het seizoen 2018-2019 eindelijk de topsportfaciliteiten die horen bij hun torenhoge ambities én die van onze club." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner