11.01.2017 22:23

Hoofdsponsor PEC Zwolle verlengt verbintenis

Met een prachtig schot zorgt Mustafa Saymak (m.) ervoor dat PEC Zwolle op een 2-1 voorsprong komt tegen aartsrivaal Go Ahead Eagles. (30-10-2016)
Met een prachtig schot zorgt Mustafa Saymak (m.) ervoor dat PEC Zwolle op een 2-1 voorsprong komt tegen aartsrivaal Go Ahead Eagles. (30-10-2016)

PEC Zwolle heeft de samenwerking met hoofdsponsor Molecaten met één seizoen verlengd. Dat maakte PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser woensdagavond bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Zwollenaren. De nieuwe verbintenis loopt door tot de zomer van 2018. Ook is er nog een optie voor nog een jaar opgenomen.

Volgend seizoen prijkt dus opnieuw het logo van Molecaten op de voorzijde van tenue van PEC Zwolle. Daar is oud-verdediger en momenteel commercieel directeur van PEC Zwolle, Joost Broerse, enorm blij mee. "Uit het gegeven dat Molecaten juist nu, na een sportief moeizame seizoenshelft, het contract openbreekt door de optie vervroegd te lichten spreekt veel vertrouwen", aldus Broerse op de clubwebsite.

De Zwollenaren zijn de eerste helft van het seizoen nog niet op stoom gekomen. Voor aanvang van de hervatting van de tweede seizoenshelft staat de ploeg uit Overijssel op een teleurstellende zestiende plaats. De verlenging met de hoofdsponsor zorgt voor rust bij PEC Zwolle, dat in de tweede helft van het seizoen alles op alles moet zetten op in de Eredivisie te blijven. "De club heeft de komende vier maanden één missie: in de Eredivisie blijven!", sprak voorzitter Visser in zijn nieuwjaarsspeech.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner