12.01.2017 15:10

Van Halst over Twente: "Zijn een saaie club"

Op de nieuwjaarsreceptie van FC Twente was er voor het eerst in een aantal jaren weinig schokkend nieuws. De club zit in rustiger vaarwater en klimt weer op uit het hele diepe financiële dal.

"Dit is ook wel een keertje lekker toch? We zijn een hele saaie club", aldus de lachende Jan van Halst tegen RTV Oost. De 47-jarige Van Halst is commercieel directeur bij Twente. "Als we ergens behoefte aan hebben is het continuïteit en rust, dat hopen we in 2017 te bewerkstelligen. Op het voetbalveld mag het best tekeer gaan, op een leuke en eerlijke manier, maar niet meer in de bestuurskamer. Iedereen is weer blij om bij FC Twente te horen en dat geeft veel energie."

Twente doet het tegen alle verwachtingen in uitstekend in de Eredivisie. Waar het in de zomer nog maar de vraag was of de Tukkers op het hoogste niveau actief zouden staan, gingen ze de winterstop in op een keurige zevende plaats. Om die goede lijn in de tweede seizoenshelft voort te zetten, werd de transfervrije Oussama Assaidi al aangetrokken. Het is nog de vraag of er meer versterkingen zullen komen. "Ik verwacht niet dat er nog wat gaat gebeuren op de transfermarkt, maar dat riep ik twee dagen voor de komst van Assaidi ook dus je weet het nooit helemaal zeker. Laten we het rustig afwachten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner