12.01.2017 16:56

Van den Brom snakt naar hervatting competitie

AZ is klaar voor de tweede seizoenshelft. In Spanje werd de basis gelegd voor een seizoenshelft die de club moet helpen aan Europees voetbal. Trainer John van den Brom heeft er weer zin in.

"Ik vind dat we goed getraind hebben. De wedstrijd tegen Augsburg en de grote partijen op de training hebben een goed beeld van de groep gegeven. Na tien, elf dagen voorbereiding snak ik weer naar een echte wedstrijd." AZ trapt de competitie vrijdagavond af met een uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles.

Vorig seizoen werd in de winter een basis gelegd voor een mooie tweede seizoenshelft. AZ ging als nummer twaalf de winterstop in, maar eindigde op de vierde plaats, waarmee Europees voetbal werd behaald. "Er is geen garantie dat we net zo’n tweede seizoenshelft draaien als afgelopen jaar. Soms ontstaan dingen", aldus Van den Brom op de clubsite. 

AZ staat momenteel vijfde op de ranglijst, terwijl het bij de hervatting van de competitie moet aantreden tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles. Ook de start van de tweede seizoenshelft is uiteraard LIVE te volgen op Voetbal.com.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner