13.01.2017 10:20

Vloet gaat in de zomer weer voor kans bij PSV

In een oefenduel liep Rai Vloet een gebroken jukbeen op, dus in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen moet hij met een masker op spelen. (27-10-2016)
In een oefenduel liep Rai Vloet een gebroken jukbeen op, dus in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen moet hij met een masker op spelen. (27-10-2016)

Rai Vloet acht zichzelf goed genoeg om in de toekomst een basisspeler te worden in het eerste elftal van PSV. Op dit moment speelt de middenvelder op huurbasis voor FC Eindhoven.

"Ik ben echt heel blij om hier te zijn. De mensen die hier werken zou ik zo graag willen helpen aan promotie. Ook al verdienen de mensen hier niet zoveel geld, iedereen heeft alles over voor de club. Ik voel me hier vanaf het begin al thuis. Dat was bij Cambuur, in mijn vorige verhuurperiode, helemaal niet zo", aldus Vloet tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Dat werd geen succes en daarom was er in de afgelopen zomer weinig interesse voor me. Ik heb dit jaar bij FC Eindhoven gewoon nodig. Ik wil gewoon een jaar voetballen en iedereen laten zien wat ik kan. Als ik echt constant word en blijf, dan ben ik van PSV-niveau. Maar ik heb nog niet genoeg laten zien. Ik heb nu ruim tachtig wedstrijden betaald voetbal gespeeld, en twintig goals gemaakt."

"Dat is gewoon te weinig. Het is aardig, maar niet super. Ik lig tot 2018 vast bij PSV. In maart of april zullen we het over mijn toekomst gaan hebben. In de zomer wil ik sowieso weer voor mijn kans bij PSV gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner