13.01.2017 21:20

NEC met vertrouwde namen naar Tilburg

Peter Hyballa zal zijn winterse aanwinsten zondag nog niet opstellen als hij weer plaatsneemt op de bank van NEC. De competitiehervatting van de Nijmegenaren leidt de ploeg naar Tilburg, waar Willem II wacht.

Volgens De Gelderlander zal er in de basisopstelling geen ruimte zijn voor de versterkingen die naar De Goffert zijn gekomen. Dat betekent bijvoorbeeld dat Ali Messaoud niet aan de aftrap verschijnt tegen zijn oud-werkgever. Voor Jordan Larsson, zoon van de legendarische spits Henrik Larsson, en Lorenzo Burnet geldt hetzelfde, ook al is het trio wel speelgerechtigd. Mikael Dyrestam is hersteld van een kleine lieskwetsuur en zal derhalve zijn positie rechts achterin weer innemen.

De confrontatie in Noord-Brabant is gelijk een indicatie van hoe de twee clubs, elfde en twaalfde op de ranglijst, er momenteel voorstaan. Wie aan het langste eind trekt kan het vizier meteen naar het linkerrijtje gaan richten, terwijl de verliezer in eerste instantie angstig over de schouder moet kijken in de hoop dat de staartploegen niet al te veel punten in de wacht slepen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner