18.01.2017 10:55

Ramselaar: "Ik heb een ander leventje nu"

Bart Ramselaar krijgt van trainer Phillip Cocu speeltijd tijdens de topper tussen PSV en Feyenoord. (18-09-2016)
Bart Ramselaar krijgt van trainer Phillip Cocu speeltijd tijdens de topper tussen PSV en Feyenoord. (18-09-2016)

Bart Ramselaar voelt zich helemaal thuis in Eindhoven. Afgelopen zomer maakte de aanvallende middenvelder de overstap van FC Utrecht naar PSV. Naar eigen zeggen is het hem gelukt zich aan te passen aan de regerend landskampioen.

"Ik heb een ander leventje nu, rustiger", doelt Ramselaar tegenover Voetbal International op het feit dat hij nu op zichzelf woont. "Precies wat ik nodig heb om optimaal te kunnen presteren bij een topclub. Ik ben nu gewend aan alles wat daarbij komt kijken. Bij PSV krijg je als speler een prachtige auto. Ik vond eigenlijk dat ik die eerst moest verdienen. Voor mij is het allemaal niet zo vanzelfsprekend. Inmiddels voelt het alsof ik die auto mag rijden, dat wel."

"Ik speel een langere periode in de basis van PSV en mag mezelf international noemen. Zonder mezelf op de borst te willen kloppen: dan gaat er iets goed." Ramselaar zag PSV onlangs een concurrent aantrekken met het huren van Marco van Ginkel van Chelsea. "Natuurlijk zou het voor mij persoonlijk vervelend zijn als zijn komst gevolgen heeft voor mijn eigen speeltijd. Maar zo kijk ik er niet naar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner