18.01.2017 14:16

Brad Jones: "Ik zie het als een compliment"

Brad Jones heeft de bal in zijn hand en neemt even zijn tijd tijdens de topper PSV - Feyenoord. (18-09-2016)
Brad Jones heeft de bal in zijn hand en neemt even zijn tijd tijdens de topper PSV - Feyenoord. (18-09-2016)

Brad Jones ziet het als een compliment dat er momenteel een discussie gaande is wie er eerste keeper van Feyenoord moet zijn. Kenneth Vermeer is normaal gesproken de eerste doelman, maar Jones heeft de afgelopen periode een sterke indruk achtergelaten.

"Nu Kenneth bijna terug is, verandert dat niks voor de manier waarop ik mijn sport beleef. Ik geef altijd honderd procent", aldus de Australiër tegenover De Telegraaf. "Ik zie het als een compliment dat het blijkbaar een discussiepunt is. Normaal zou dat niet zo zijn, want Kenneth was vorig seizoen de Speler van het Jaar van Feyenoord. Als ik niet goed zou keepen, zou niemand het erover hebben. Het laat in mijn ogen zien dat ik goed bezig ben."

"Ik heb een goed half seizoen achter de rug, zoals heel 2016 een goed jaar is geweest. Ook bij NEC had ik een prettige periode. Op mijn 34e was het mijn eerste jaar waarin ik continu heb gespeeld. Ik had zelf de bevestiging niet nodig dat ik hiertoe in staat ben, maar ik denk wel dat dit geldt voor andere mensen, die mij altijd als een tweede keuze zagen. Mensen kijken graag naar het negatieve en nu heb ik me positief kunnen onderscheiden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner