21.01.2017 15:22

Seys hoopt op een langer verblijf bij FC Twente

Dylan Seys zet aan voor een sprint in het duel van FC Twente met Heracles Almelo. De thuisploeg wint de wedstrijd met 1-0. (20-01-2017)
Dylan Seys zet aan voor een sprint in het duel van FC Twente met Heracles Almelo. De thuisploeg wint de wedstrijd met 1-0. (20-01-2017)

Dylan Seys hoopt ook na dit seizoen in het shirt van FC Twente te spelen. De twintigjarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Club Brugge KV, maar ziet een definitieve overstap naar Enschede wel zitten.

"Ik wil de basisplaats vasthouden en mijn aankoopoptie lichten. Als dat niet lukt, moet ik kijken naar wat anders, maar binnen de lijnen van het veld gaat het goed, maar daar buiten ook", vertelt Seys aan TC/Tubantia. "Ik woon in een appartement in Enschede en vind het leven hier aangenamer dan in België. Mensen zijn open en spontaan. Als u hier iemand tegen komt zeggen ze goedendag. Dat is anders dan in België."

Seys is inmiddels al uitgegroeid tot een publiekslieveling in Enschede. Vrijdagavond won FC Twente bovendien de streekderby van Heracles Almelo (1-0). Seys vierde de zege uitgebreid met de fans in Vak-P. "Elke derby die je wint is voor spelers, maar ook zeker voor supporters geweldig. Je hebt de fans nodig in een wedstrijd. Zij kunnen een extra boost geven. Ik heb ze geen moment niet horen zingen. Je focust volledig op de wedstrijd, maar het gezang erachter is fijn", aldus de Belgische aanvaller.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner