23.01.2017 10:55

Memphis trots op debuut voor Olympique Lyon

Memphis dribbelt met de bal aan de voet bij zijn debuut voor Olympique Lyon. (22-01-2017)
Memphis dribbelt met de bal aan de voet bij zijn debuut voor Olympique Lyon. (22-01-2017)

Memphis Depay maakte zondagavond zijn eerste minuten voor Olympique Lyon. Als invaller mocht hij meedoen in de wedstrijd tegen Olympique Marseille (3-1 zege). Na afloop was zowel Memphis als zijn trainer blij en tevreden.

Memphis maakte in de 79ste minuut zijn debuut voor Lyon. Toen de eindstand al op het bord stond, kwam de buitenspeler binnen de lijnen. Memphis stond toen pas twee dagen onder contract bij zijn nieuwe werkgever. De international is trots om voor zijn nieuwe club uit te komen. "Trots om mijn debuut te maken voor Olympique Lyon! Om het veld te betreden in het shirt, voelde heel goed. Bedankt voor het warme welkom!", laat hij weten op Twitter.

Ook trainer Bruno Génésio was blij met het optreden van zijn aankoop. "Hij liet zien dat hij past in onze filosofie. Ik zag al een klik met de andere spelers en ik was te spreken over zijn verdedigende acties. Hij komt nog wat wedstrijdritme tekort, maar hij is fysiek in orde. Hij is een toegevoegde waarde voor de ploeg en biedt het team ook extra variatie", aldus Génésio op de clubsite.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner