24.01.2017 20:22

Volendam en Sparta ongewijzigd in de beker

FC Volendam en Sparta Rotterdam verschijnen dinsdagavond ongewijzigd aan de aftrap in de kwartfinale van de KNVB beker. FC Volendam speelt met hetzelfde team dat afgelopen weekend van FC Eindhoven (3-1) won. Alex Pastoor kiest voor dezelfde elf als tegen AZ Alkmaar (1-1).

Volendam hervatte de tweede seizoenshelft met een ruime overwinning op FC Eindhoven. Grote man aan de kant van FC Volendam was de pas achttienjarige Joey Veerman. Hij nam twee doelpunten voor zijn rekening. Hij wordt gezien als het grootste talent van de Jupiler League-club en mag zich ook tegen Sparta Rotterdam bewijzen. De voorhoede bestaat uit Gyliano van Velzen, Kevin van Kippersluis en Bert Steltenpool.

Ook Pastoor ziet na de 1-1 tegen AZ geen reden om zijn formatie te wijzigen. Dat betekent dat Mathias Pogba wederom op de bank begint. Hij was in Alkmaar nog verantwoordelijk voor het enige doelpunt van Sparta. Thomas Verhaar staat in de punt van de aanval en achterin moet de ervaren Michel Breuer de boel sturen. Ook aanvaller Zakaria El Azzouzi moet het doen met een reserveplek.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner