25.01.2017 13:33

Vleminckx speculeert: "Ze mogen altijd bellen"

Björn Vleminckx heeft weer een doelpunt gemaakt voor NEC. De spits loopt juichend weg na zijn doelpunt tegen Roda JC. (01-05-2011)
Björn Vleminckx heeft weer een doelpunt gemaakt voor NEC. De spits loopt juichend weg na zijn doelpunt tegen Roda JC. (01-05-2011)

Björn Vleminckx hoopt stiekem op een terugkeer bij NEC Nijmegen. Tijdens het seizoen 2010/2011 werd hij in dienst van NEC topscorer van de Eredivisie met 23 treffers, daarna vertrok hij naar de Belgische topclub Club Brugge.

Afgelopen weekend keerde Vleminckx terug in Nijmegen om de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade - op uitnodiging van NEC - te bekijken. "Dit is voor mij thuiskomen. Ik heb hier twee leuke jaren gehad en wordt hier door de mensen ook aangesproken, ja. Ik ben een man van het volk he? En ik heb ook een kop die ze niet snel zullen vergeten."

Inmiddels speelt de Belgische spits op het tweede niveau van België bij Royal Antwerp FC. "En het gaat goed, we staan eerste in de tweede periode", vervolgt Vleminckx tegenover NEC TV. "We gaan spelen om promotie. Ik zit nu goed waar ik zit, maar als NEC een aanbieding zou doen, denk ik wel dat ik terug wil komen. Ze mogen altijd bellen. Ik ben nog niet oud en versleten, dus wie weet..."

De 31-jarige Vleminckx heeft bij Royal Antwerp een contract tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner